NEW KID IN TOWN

NEW KID IN TOWN

 New kid in Town   Zoals jullie weten zijn wij van Diordie vaak on the Road. Deze keer gingen we shooten in Amsterdam en ontdekten we deze new kid in Town.  Zin...
20 april 2024
DE SAMPLE SALE KOMT ER WEER AAN!

DE SAMPLE SALE KOMT ER WEER AAN!

  Het is bijna zover! Bereidt je voor op de ultieme koopjesjacht, want de lang verwachte sample sale staat op het punt van beginnen. Dinsdag 16 april om 20:00 uur...
12 april 2024
SUMMER VIBES

SUMMER VIBES

De zomervakantie is gestart, tijd om leuke zomer items te scoren voor je vakantie of voor de hete zomerdagen in Nederland. Bohemian vibes is toch wel een thema wat je veel terug ziet komen en daarmee ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jullie een zomer collectie vol met mooie jurken, two pieces, jumpsuits, hoeden, tassen en nog veel meer!

 

24 juli 2023
4 FASHION TRENDS DIE JE VEEL GAAT TEGENKOMEN IN 2023

4 FASHION TRENDS DIE JE VEEL GAAT TEGENKOMEN IN 2023

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent een hele boel nieuwe trends. Wij hebben een selectie van 4 fashion trends uitgekozen die je dit jaar bij Diordie gaat tegenkomen. Are you ready for amazing fashion trends? Cuz we are! Lees dan verder en weet wat je te wachten staat dit jaar.
26 mei 2023
PREGGY COLLECTION

PREGGY COLLECTION

We hebben weer een geweldig nieuwe collectie voor jullie ingekocht meiden! De 'Preggy collectie". Deze collectie bestaat uit de tofste comfy pakken, jurken en truien, gemaakt van heerlijke zachte en stretchy stofjes. Ben je niet zwanger maar vind je de items wel leuk, geen zorgen want je kan alles natuurlijk ook dragen als je niet zwanger bent! Ontdek in deze blog meer over deze collectie en lees onze preggy kleding tips.
26 mei 2023
FANCY SCARFS, DE TREND VAN NU!

FANCY SCARFS, DE TREND VAN NU!

Sjaals in alle soorten kleuren, maten en prints. Je ziet het tegenwoordig overal! Dit is echt een musthave om toe te voegen aan je accessoires collectie. Het zijn echte eye catchers en je kan er zo veel verschillende dingen mee doen! Je kan het gebruiken als haar accessoire, als elastiek, als riem, als tas, als top en nog veel meer. Gebruik je creativiteit en je creëert de meest toffe looks. In deze blog laten wij jou wat voorbeelden zien hoe je deze sjaals kan gebruiken.
16 augustus 2022