Billink - Achteraf Betalen | Diordie.nl - DIORDIE
Vandaag besteld, is morgen in huis!
Gratis verzending bij besteding van €75,- of meer
Niet goed geld terug
Retourneren binnen 14 dagen!

Billink - achteraf betalen

Mis geen enkele musthaves meer! Je hoeft vanaf nu niet meer te wachten tot 'payday' om jouw favoriete items te shoppen van de nieuwe collectie. Je hebt 14 dagen de tijd om te betalen wanneer je order is verzonden. Try it before you buy, and pay later.

 

Hoe gebruik ik Billink?

Kies voor Billink als betaalmethode. Voeg jouw musthaves toe in je winkelmandje en ga zoals gewoonlijk naar betalen. Bij het afrekenen kies je Billink uit als betaalmethode. Rond daarna je bestelling af. In je e-mail ontvang je direct de factuur, met een betaaltermijn van 14 dagen.

Ontvang jouw bestelling van Diordie, Na het betalen met Billink heb je twee weken de tijd om te wachten op je bestelling, voor je moet betalen. Betaal de rekening daarna aan Billink https://www.billink.nl/

Ben je helemaal tevreden met jouw musthaves? Dan is het tijd om te betalen. Met de factuur die je per e-mail hebt ontvangen, kun je direct je bestelling betalen.

Wat is Billink?

Shop, wear and love it now but pay later. Betalen met Billink is heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang jij in huis en jij betaalt achteraf hetgeen wat jij wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Via Billink ontvang jij een factuur die jij binnen 14 dagen kan betalen.

Hoe werkt Billink?

Wanneer je een bestelling plaatst, kies je voor de optie 'achteraf betalen'. Hiervoor werken wij samen met Billink, welke het gehele achteraf betalingsproces voor ons uitvoert. De facturering en vordering van je bestelling dragen wij over aan Billink. Je ontvangt een e-mail van Billink, met hierbij de factuur en de betaalgegevens.

Wanneer je de bestelling plaatst, zal Billink jouw gegevens controleren op kredietwaardigheid. Is deze succesvol dan zal de order direct worden verwerkt en krijg je daar een bevestiging van. Wordt je order niet goedgekeurd dan wordt dit vermeld en kun je via een andere betaalmethode alsnog je order plaatsen.

Let op: Je naam en adresgegevens moeten kloppen!

Betaling van de factuur

Als de vordering is overgedragen aan Billink, dien je hun factuur binnen 14 dagen na factuurdatum, rechtstreeks te voldoen aan Billink. De benodigde betaalgegevens vind je op hun factuur. Voor vragen over je facturen en betalingen neem je contact op met de klantenservice van Billink.

Wat gebeurd er als ik niet op tijd betaal?

Indien je niet binnen 14 dagen hebt betaald zal je door Billink worden herinnerd t.b.v. jouw openstaande schuld. Let er op dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Billink een incassobureau en/of deurwaarde inschakelen om het bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen.

Wat zijn de kosten?

Achteraf betalen via Billink kost €1,49. Dit om de kosten te kunnen dekken van onze administratie. Let op: Deze kosten moeten ten alle tijden voldaan worden!

Wat moet ik doen als ik een product retour wil sturen?

Je kunt de producten retourneren. Wanneer je de producten retour hebt gestuurd, ontvang je een nieuw factuur van Billink met de overige kosten van de bestelling. Retourneren is op eigen kosten.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, maar de factuur wel. Wat moet ik doen?

Je kunt het beste contact opnemen met de klantenservice van Diordie. Wij kunnen je meer informatie verstrekken betreffende jouw order.

Wat moet ik doen als ik geen factuur heb ontvangen?

Je kunt een e-mail sturen aan [email protected] om je factuur alsnog op te vragen.

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Billink?

https://billink.nl/voorwaarden/gebruikersvoorwaarden.pdf

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vandaag besteld, is morgen in huis!
Gratis verzending bij besteding van €75,- of meer
Niet goed geld terug
Retourneren binnen 14 dagen!