Vandaag besteld, is morgen in huis!
Gratis verzending bij besteding van €75,- of meer
Niet goed geld terug
Retourneren binnen 14 dagen!

How to: stay warm & fashionable

  • Geplaatst op
  • Door Diordie
  • Geplaatst in Fashion
How to: stay warm & fashionable

Het is koud buiten, maar dit hoeft niet ten koste van je outfit te gaan! Wij hebben 5 tips op een rijtje gezet hoe je je kleding het beste kan combineren met verschillende lagen.

How to: stay warm & fashionable

  1. Kleurencombinaties

Het combineren van kledinglagen kan je het beste doen door gebruik te maken van een of twee kleurfamilies. Dit geldt ook voor bijpassende accessoires. Het combineren van prints kan zolang de kleuren bij elkaar passen. Kleuren zoals blauw en beige, bordeaux en groen, donkerblauw en mosterd zijn mooie kleurencombinaties.

  1. Verschillende materialen

Een mooie mix van verschillende soorten materialen is essentieel om kledinglagen te creëren. Denk aan het combineren van denim, katoen en wol. Al deze verschillende materialen kunnen prima bij elkaar als ze in dezelfde kleurfamilie zitten. Let erop dat je het niet te bond maakt door teveel verschillende materialen bij elkaar te doen.

  1. Speel met proporties

Proporties zijn heel belangrijk bij het combineren van kledinglagen. Een jeans die net boven de enkel valt gecombineerd met enkel laarsjes is de perfectie combinatie. Ook kan je kleine details aan je outfit geven door je mouwen op te rollen of je shirt in je broek te doen.

  1. Kies een opvallend item

Meerdere opvallende items kunnen te druk en oncharmant worden. Vind de perfecte balans door een opvallend item met simpelere items te combineren, bijvoorbeeld een grote trui, teddy jas of een oversized sjaal. Het hoeft niet perse de bovenste laag te zijn. Je kan een dikke trui onder een jasje doen.

  1. Heb er plezier mee

Door te oefenen wordt je steeds beter in het combineren van lagen. Je moet er meespelen tot je iets vindt dat werkt voor jou. Er zijn oneindig veel combinaties te maken en dit zorgt ervoor dat je nieuwe outfits in je eigen kledingkast vindt. Deze tijd van het jaar is perfect om er lekker mee aan de slag te gaan!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vandaag besteld, is morgen in huis!
Gratis verzending bij besteding van €75,- of meer
Niet goed geld terug
Retourneren binnen 14 dagen!