Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
It's almost easter babes! En dat betekent een lekkere paasbrunch met jouw vriendinnen! Maar wat moet je nou maken tijdens een paasbrunch? Find out in our new blog! Scroll naar de blog en lees verder over de recepten die je op tafel moet hebben staan!
We are ready for this easter weekend!!
Gevulde eitjes zijn niet te missen met pasen! En hoe schattig zijn deze gevulde eitjes?
Kook de eieren in ongeveer 10 minuten hard. Pel de eieren en snij ze horizontaal door de midden. Haal het eigeel met een vorkje of mesje eruit en doe dit in een kommetje. Prak dit met een vork zo fijn mogelijk. Doe nu de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder erbij en meng dit goed door elkaar. Doe het eigeel in een spuitzak en spuit het terug in het ei.
Om een echte paas vibe te creëren kan je van wortel pootjes en een snavel maken van een kuikentje. Doe als laatste de andere helft van het ei er weer op et voila je hebt super schattige gevulde eieren!
Ingrediënten:
Everybody loves cheescake! Hoe leuk zijn deze mini cheese cakjes? Ze zijn makkelijk te maken en superleuk om op tafel te zetten tijdens de pasen!
Om de bodem van de cheesecake te maken vermaal je de koekjes tot fijne kruimels. Daarna smelt je wat boter in een pannetje en voeg je dit toe. Vervolgens meng je dit door elkaar en doe je dit in de cupcakevormpjes. Voor het beslag van de cheescake begin je met her loskloppen van de roomkaas. Daarna voeg je de suiker, vanille-essence en een snufje zout toe om het beslag op smaak te brengen. Als laatste voeg je de eieren, créme fraiche en de maizena erbij en mix je dit tot alles is opgenomen in het mengsel.
Vul als volgt de cupcakevormpjes verder met het mengsel en doe ze een half uur in de oven op 140 graden. Als ze klaar zijn doe de cheesecakjes nog voor ene paar uurtjes in de koelkast zodat ze kunnen afkoelen. Strooi over de cheesecakjes licht wat kokos en doe er een paar paaseieren op voor een leuke easter touch!
Ingrediënten:
Deze heerlijke krans is niet te missen tijdens de paasbrunch! Meng de eieren in een kom en doe er klein beetje melk bij. Snijd de ham, uitjes en cherrytomaatjes in stukjes en doe deze bij de eieren. Doe wat olie in de pan en bak het roerei in de pan.
Pak nu het croissantdeeg en snijd het n 3 hoekjes. Vervolgens snijd je de plakjes nogmaals door het midden, zodat je een kleinere driehoekjes hebt. Zet een glas midden op een bakplaat met bakpapier. Leg de driehoekjes croissantdeeg rondom het glas en zorg ervoor dat elk stukje croissantdeeg elkaar een beetje overlapt.
Haal vervolgens het glas weg en schep het roerei op het deeg. Vouw vervolgens alle punten van het deeg naar het midden. Strooi wat geraspte kaas over de bovenkant, en pak het 14 min in de over op 200 graden. En je hebt een super lekkere paaskrans die je op tafel kan zetten!
Ingrediënten:
Happy easter babes!
XOXO
Diordie.nl