Vandaag besteld, is morgen in huis!
Gratis verzending bij besteding van €75,- of meer
Niet goed geld terug
Retourneren binnen 14 dagen!

10 year anniversary

  • Geplaatst op
10 year anniversary

Let’s celebrate! Time flies when you are having fun!! 10 jaar alweer wat een mijlpaal. Super trots om te mogen zeggen dat Diordie alweer 10 jaar bestaat want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest !

In de afgelopen tien jaar zijn er zoveel ontelbare mooie momenten geweest waar ik met een lach en traan op terug kijk. Vriendschappen zijn ontstaan, jonge meiden opzien groeien naar mooie volwassen vrouwen! Kinderen groot zien worden, bruiloften en zo ontelbaar mooie gesprekken

Niet alleen dankbaar voor alle lieve klanten die afgelopen jaren naar onze boutique zijn afgereisd maar ook zoveel leuke dingen mogen ondernemen met Diordie, de dinnershows, modeshows, ladiesnights, beachevents, photoshoots, interviews, tv opnames voor Rtl 4 en nog zoveel meer tofs! Wow, jeetje wat ben ik een gezegend mens ♥️

Dit alles heb ik natuurlijk niet alleen gedaan, zonder de steun van mij lieve moeder die mij altijd met twee benen op de grond heeft gehouden, er onvoorwaardelijk is had ik dit niet gekund. Net als alle lieve meiden en vriendinnen die mij de afgelopen 10 jaar hebben geholpen en bijgestaan, was het voor een event, op de werkvloer, tijdens een ladiesnight, een diepe buiging en dank.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vandaag besteld, is morgen in huis!
Gratis verzending bij besteding van €75,- of meer
Niet goed geld terug
Retourneren binnen 14 dagen!